Har du engang været stolt ejer af en Nokia 3310? Så vil du glæde dig over dagens Nokia-nyhed.

Mange husker deres første mobiltelefon, der i mange tilfælde var en Nokia 3310, hvor man skulle trykke flere gange på tasterne for at skrive ét bogstav. Nu får du mulighed for at genopleve de gode gamle dage før smartphonen, skriver Business Insider.

Husker du dengang i starten af 00’erne, da man aldrig skulle tænke på batteriet for man havde kun én app, nemlig Snake? Dengang der ingen YouTube eller Spotify var, så man holdt sig gode venner med alle for at få overført ringetoner til playlisten.

Ak ja, det var gode tider.

Hvis det vækker nostalgiske minder, kan vi glæde dig med, at der i dag udkommer en ny version af den klassiske Nokia 3310, som verdens tech-freaks har ventet på siden februar, hvor rygterne om den ikoniske telefons comeback begyndte at svirre.

Foto: EDDIE KEOGH
Vis mere

Foto: JOSEP LAGO
Vis mere

Foto: EDDIE KEOGH
Vis mere

3310’eren har et ry for at være billig, lavpraktisk og ekstremt holdbar, hvilket har ledt til adskillige sjove videoer, der fremstiller telefonen som et uovervindeligt våben.

Den nye Nokia kan holde til 22 timers taletid, har kamera og farveskærm (!) samt et nyt kurvet design, der sikrer, at du får en endnu bedre oplevelse når du går Snake-amok på den klassiske mobiltelefon!

Telefonen koster 499 kroner og kan købes her.