Hos Dyrenes Beskyttelse vil de ikke beklage, at Molly blev aflivet.

- Da katten blev bragt til dyrlægen, vurderede han, at den var i en så elendig forfatning, at den i henhold til dyreværns­loven skulle aflives, siger dyrlæge og dyreværnschef hos Dyrenes Beskyttelse Jens Svenningsen til BT.

Hvordan kan det hænge sammen, når en dyrlæge blot fem dage før har vurderet den til at være sund og rask?

- Ja, men det gjorde den dyrlæge, vi konsulterede, så ikke. Det er to forskellige dyrlæger, som laver to forskellige undersøgelser. Og måske på to forskellige katte. Der er ikke nogen, der kan sige med sikkerhed, at det drejer sig om den samme kat.

Læs også: Dyrenes Beskyttelse aflivede Louises kat: 'Hvorfor slog de Molly ihjel'

Eftersom katten er blevet brændt, er det umuligt at opklare, om det virkelig var Molly.

Dyrenes Beskyttelse mener, at Louise Amby og hendes familie har kørt ’hetz’ på Facebook – selvom de på intet tidspunkt har udleveret nogen ved navn – og vil derfor ikke udlevere navnet på den dyrlæge, som ifølge dem tilså Molly.

- Men hun ville givetvis hænge dyrlægen ud med navn. Vi turde i hvert fald ikke tage chancen, siger Jens Svenningsen.Hvorfor har I ikke givet hende dokumentation, hvor dyrlægens navn er streget ud?

- Det er der som sådan ikke noget i vejen for, at hun kan få, men de har hele tiden ønsket at få navnet på dyrlægen, og det giver vi dem ikke, siger han.niep@berlingske.dk