En 68-årig mand fra Risskov mistede livet under et dyk ved ferieparadiset Hurghada i Egypten.

Danskeren blev suget i døden den 25. september under et dyk i det egyptiske dykkermekka i Rødehavet. Der er tale om Leif Nielsen fra Risskov, som sammen med 15-20 andre danskere var på en dykkerferie.

Det var under et dyk i en lagune om eftermiddagen, at det gik galt. Ifølge Palle Andersen, som er leder på den omkomne mands arbejdsplads, blev 68-årige Leif Nielsen dræbt efter at være blevet ramt af skruen på en båd.

- Jeg er ikke klar over de helt præcise omstændigheder, men han er blevet sejlet over af en båd eller er i hvert fald røget ind i skruen på en anden dykkerbåd, som var sejlet ind i lagunen, fortæller Palle Andersen.

Blev suget ind i skruen

68-årige Leif Nielsen var angiveligt på dykkerferie ombord på dykkerskibet MV Tala arrangeret af 'Den mobile dykkerskole'. Ifølge Palle Andersen dykkede Leif Nielsen i lagunen sammen med en anden ældre mand fra rejseselskabet.

- Jeg har hørt, at de er dykket under en båd, som de formentlig har troet lå for anker, men, som det så har vist sig, var i gang, fortæller Palle Andersen, som i fredags besøgte Leif Nielsens pårørende.

68-årige Leif Nielsen boede i Risskov ved Aarhus, og han efterlader sig en sammenlever og en datter. Borgerservice bekræfter, at en mand er omkommet i Egypten og oplyser videre, at de pårørende er underrettet.

- Vi kan fortælle, at udenrigsministeriet og ambassaden naturligvis bistår i sagen, men vi kan ikke fortælle andet, da vi ikke oplyser om personsager, siger pressevagten hos Borgerservice.

Bt.dk ville gerne have spurgt rejsearrangøren fra 'Den mobile dykkerskole' om forløbet, men han ønskede ikke at udtale sig, da bt.dk kontaktede ham onsdag eftermiddag.