Den tidligere bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment og FC København-ikon Flemming Østergaard sover roligt om natten. Det gør han på trods af udsigten til, at flere af hans nære venner til næste år skal vidne mod ham i Bagmandspolitiets retssag om kursmanipulation.

»Uanset hvem der bliver indkaldt som vidne og står frem, har jeg det fint med det,« siger Flemming Østergaard, der i går i Københavns Byret hørte anklagen mod sig selv og de andre tiltalte blive læst op.

Der er indtil videre afsat 38 retsdage frem til sommer, hvor blandt andet de mange vidner skal i vidneskranken, og de tiltalte afhøres.

Flemming Østergaard fortæller, at det bliver en mærkelig oplevelse at sidde i retten og høre vennernes vidneforklaringer, selv om han ikke frygter konsekvenserne.

»Om de så vil indkalde 100 vidner, har jeg det fint og tager det roligt. Jeg har 110 procent tillid til Jørgen Glistrup, der som administrerende direktør har ansvaret for det,« siger Flemming Østergaard, der henviser til sin medtiltalte, der er tidligere adm. direktør i Parken.

Den tidligere FCK-boss giver ikke meget for anklagen om, at han scorede en stor pose penge på kursmanipulation, da han solgte sine aktier.

Flemming Østergaard tog i 2009 imod et aktieprogram på 45.000 Parken-aktier, som Parkens bestyrelse havde tilbudt ham. Programmet indbragte ham 15,5 mio. kr., som anklageren nu vil fratage ham. Don Ø mener selv, at han kunne have tjent langt flere penge, hvis han havde solgt sin aktier tidligere, og hævder blandt andet på den baggrund sin uskyld:

»Jeg kunne have solgt de 45.000 aktier og have tjent meget mere, end jeg gjorde, og så ville jeg aldrig være havnet i den her sag. Men jeg blev spurgt, om vi skulle gøre det på en anden måde, og det sagde jeg ja til, og nu er vi her. Sket er sket,« siger Don Ø til BT.

mkn