En række danske passagerer fik en ufrivillig forlængelse af deres ophold i USA, da de strandede i lufthavnen i Fort Lauderdale, Florida.

De skulle ellers have fløjet med Norwegian hjem til København søndag aften, men selskabet har haft tekniske problemer med et af deres Boeing 787 Dreamliner-fly.

- De har været i lufthavnen i Fort Lauderdale flere gange, hvor de har tjekket deres kuffert ind – og så er hjemrejsen blevet aflyst. Senest i går, tirsdag, hvor de skulle flyve kl. 17, så blev det rykket til 21.30 – og så aflyst. De måtte vente i 1½ time på at få deres kuffert igen, forklarer en læser til standby.dk.

Er du en af de strandede passagerer? Så kontakt meget gerne BT på 1929@bt.dk

Kommunikationsrådgiver hos Norwegian Daniel Pilpel Kirchhoff bekræfter over for BT, at et af selskabets Dreamlinere har haft en teknisk fejl i Fort Lauderdale, som har medført en længere forsinkelse og beklager meget over for de passagerer, som det har ramt.

Han forklarer samtidig, at Norwegian begyndte at se på andre muligheder for at få passagererne hjem, så snart man var klar over, at problemet tog længere tid at løse. Mange passagerer er blevet ombooket via alternative ruter fra Fort Lauderdale via Oslo og London.

Norwgians kommunikationsrådgiver fortæller ydermere, at selskabet gjorde, hvad man kunne for at tage sig af passagererne, der fik tilbud om hotel og forplejning efter gældende regler.

Ifølge standby.dk har Norwegian ikke aftaler med andre flyselskaber om ombooking ved forsinkelser.

De sidste passagerer er nu på vingerne i en af Norwegians andre Dreamlinere, som ifølge Københavns Lufthavns hjemmeside lander kl. 12.30 i dag.

Er du en af de strandede passagerer? Så kontakt meget gerne BT på 1929@bt.dk