Nettet strammes om den danske topnazist Marcel Schilf. Sammen med to andre skandinaviske naziprofiler, norske Erik "Blücher" Nilsen og svenske Hans Himmler Petersson, er den 27-årige dansker hovedperson i en retssag i Helsingborg, der handler om "hetz mod folkegrupper" d.v.s racisme og opfordring til vold mod jøder, negere og andre.

Marcel Schilf er en af hovedmændene bag et effektivt propaganda-netværk, der i årevis har produceret og distribueret flammende hagekors-propaganda til Danmark og resten af verdenen.

F.eks. tordnende aggressiv musik med tekster som "Vi skal fjerne niggerne og asiaterne - vi skal hade forræderne og de røde - vi skal udrydde jøderne for evigt".

Det er racistiske musik-CD'ere i tusindvis, video-film som "den evige jøde" fra Hitler-Tysklands tid og magasiner, der hylder fodboldvold, danskeren og hans fæller har spredt ud over hele verden til fanatiske tilhængere af racehadet.

Da svensk sikkerhedspoliti slog til mod tre lejligheder beliggende tæt på hinanden lige uden for Helsingborgs centrum, afslørede de noget der kunne være et minidepartement af Joseph Gobbels propaganda-ministerium.

Lejlighederne var veritable hagekors-fabrikker, der udover det politiske formål også sørgede for pæne profitter.

Selv om bevismaterialet i den 11 dage lange retssag mod de tre nazister virker overvældende, nægter de sig skyldige.

Schilf har erklæret at han blot lånte lejligheden af og til når han var i Helsingborg og hævder, at han bor i Danmark, hvor han modtager invalidepension.

"Det er en latterlig retssag. Hvis vi bliver dømt, får vi højst en bøde eller et par måneder i fængsel. Det samme som hvis man stikker en lussing til en. Og så anker vi den bare igen og igen, så der sker ikke noget i de første tre-fire år," mener den glødende nazist, der mødte op i retten med symboler for det ekstreme nazi-netværk Blood and Honour på tøjet.