Den legendarisk Frank Maloney, der var promotor og manager for bl.a. sværvægteren Lennox Lewis, har besluttet at få en kønsskifteoperation.

Det fortæller han i et åbenhjertigt interview i den engelske avis Sunday Mirror. 

- Jeg er født i den forkerte krop. Det ville have slået mig ihjel at skulle have levet med den byrde ret meget længere, siger Frank Maloney, der fortæller, at han fra barnsben har haft det på den måde.  

- Jeg har altid vidst, at jeg var en kvinde, siger promoteren, der stoppede sin karriere i 2013. 

Den nu tidligere manager og promotor, der har brugt 30 år i boksebranchen, har i over et år levet som kvinde og er ved at være igennem den periode på to år, som det engelske sundhedsvæsen kræver, før en kønsskifteoperation kan finde sted. 

I to år har han modtaget hormonterapi, hårfjerningskur, stemmetræning og specialrådgivning for at gøre sig selv klar til et nyt liv som kvinde.  

Maloney, der i dag kalder sig selv for Kellie, har været gift to gange og har tre børn. Han indrømmer, at det ikke har været nogen nem beslutning: 

- Jeg var meget ulykkelig, siger Frank Maloney, der har kæmpet mod både depression og alkoholmisbrug på grund af sit indre kaos. 

I dag er han kommet overens med 'sit nye jeg':

- Bokseverdenen kan tænke om mig, hvad de vil. Jeg har forliget mig med min forvandling. Jeg håber, at omgivelserne vil tage godt i mod det, siger han.