8-årige Reece Fleming og jævnaldrende Elleanor Pursglove have været venner hele livet. Og han ville giftes med hende. Han fik sit ”ønske opfyldt” bare få timer før han døde af kræft.

Det er engelske Daily Mail og svenske Expressen som skriver om den sørgelige, men samtidig også smukke historie om to små engelske børns venskab.

8-årige kræftramte Reece Flemming VILLE holde sit løfte til Elleanor, og hun sagde ”ja” til ham få timer før drengen gled ind i døden.

På billedet ses Elleanor som er i brudetøj og Reece som fik sit sidste lykkelig øjeblik her i livet.

-Han lå bare der i sengen og så ud som om ”brylluppet” var, hvad han havde ventet på, siger Reeces 28-årige mor, Lorraine, til Daily Mail.

Giftermålet fandt sted hjemme i drengens værelse, og han lå tålmodigt og ventede på sin ”brud”, indtil hun indfandt sig iført en smuk hvid kjole.

-Jeg er sikker på, at Reece vidste, at han ikke havde længe igen – men han var fast besluttet på at holde sit løfte til Elleanor, siger moderen.

Det var Elleanors mor, Hannah, der pådrog sig rollen som præst. Og de sagde JA til hinanden samtidig med, at de udvekslede ringe.