Ni færdselsuheld på 45 minutter: Så isglat er det i Midt- og Vestjylland

Islag, regn, frossen jord og en saltning, der ikke virkede efter hensigten, har forårsaget mange færdselsuheld i det midtjyske

- Vi er nærmest blevet lagt ned af mængden af færdselsuheld, fortæller vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, Bjarne Askholm. 
Det sner ikke længere, men vejene er meget glatte og det er ikke helt let at se. Det får folk til at køre lidt hurtigere, end det måske er forsvarligt med så isglatte veje. 
Vagthavende fortæller, at der siden søndag eftermiddag har været sendt 20 ambulancer ud til færdselsuheld. Og fra omkring kl. 15.15 til 16.00, var der ni uheld på 45 minutter. 

- Det er rigtig, rigtig mange. Heldigvis er der ikke sket nogen alvorlig personskade nogen steder, fortæller Bjarne Askholm til bt.dk. 
- Når jorden og vejret er så frossen, så har salten ikke den effekt, som man havde håbet med så glatte veje, siger han. 

Udover de mange uheld er der en del, som politiet ikke får kendskab til, da det er uden personskader, så de ikke bliver involveret. Det glatte vejr vil fortsætte et stykke tid endnu, så Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer derfor borgere, der skal ud på de kolde veje, til at køre efter forholdene.