Her er kvinden med den flotteste krop

Over 2.000 britiske kvinder har stemt om hvilken kvinde, der har den mest perfekte krop. Her er deres top 10.

Der er dem med en pæn krop, og så er der dem med en perfekt krop. Hvis du vil have det sidste, skal du måske forberede dig på at tage en del flere mavebøjninger – og så lige vinde OL-guld. Det britiske site MyVoucherCodes.co.uk har spurgt 2.103 kvinder om hvem, der har den perfekte krop og den afstemning blev vundet af OL-guldvinderen Jessica Ennis, foran navne som Eva Mendes og Kelly Brook.

Ennis vandt guld ved legene i London i syvkamp og har blandt andet vakt opsigt på grund af sine meget markerede mavemuskler. Ifølge afstemningen er maven netop den bedste del af atletens krop. 25 procent mener, at guldvinderen inspirerer dem til at komme i form.

På Elle.dk kan du få 10 tips til en flad mave

Ifølge bestyrelsesformanden for det britiske rabatsite er det ingen overraskelse, at den veltrænede Jessica Ennis topper listen.

- Det har været et utroligt år for britisk sport, så det kommer ikke som en overraskelse at mange kvinder har valgt, at Jessica Ennis har den perfekte krop. Hendes verdensberømte mavemuskler og atletiske kropsbygning beviser, at det ikke længere er in at være tynd og se usund ud. Lad os håbe, at det nye sunde og atletiske look er kommet for at blive, siger Mark Pearson i en pressemeddelelse.

Deltagerne i afstemningen blev også spurgt om, hvilken figur de helst vil have. 57 procent foretrækker en atletisk figur, 29 procent vil hellere have lidt flere kurver og 14 procent vil have en slankere figur.

Kvindernes syvkamp består i øvrigt af 100 meter hækkeløb, højdespring, kuglestød, 200 meter løb, længdespring, spydkast og 800 meter løb. De første fire discipliner afvikles på konkurrencens første dag og de resterende tre dagen efter.

Top 10 over kvinder med den perfekte krop:
1. Jessica Ennis
2. Eva Mendes
3. Kelly Brook
4. Beyonce
5. Nicole Scherzinger
6. Pippa Middleton
7. Kelly Rowland
8. Cheryl Cole
9. Megan Fox
10. Mila Kunis

Hvis du ikke har tålmodighed til at vente på at få en krop som en OL-atlet, kan du se hvordan du snyder dig smuk på Q.dk