Forsvundet i to år: Fem henvendelser om 40-årige Mette

Politiet har modtaget flere henvendelser om den 40-årige Mette Bønnelykke Herholdt, som har været sporløst forsvundet i to år.

- Vi har fået en fem-seks henvendelser fra folk, der har set efterlysningen af hende, og som mener at have set hende, men vi mangler stadig det endelige gennembrud i sagen.

Det fortæller vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn-Nielsen, til bt.dk.

LÆS OGSÅ: Efterlyst: 40-årig kvinde forsvundet i to år

Mette Bønnelykke Herholdt boede fra den 1. juli 2010 og til sin forsvinden i december 2010 i Dannemare på Vestlolland.

Alligevel var det først for nylig, da en tidligere bekendt undrede sig over, hvor den 40-årige kvinde var, at politiet kom ind i sagen og fandt ud af, at der faktisk ikke er nogen, der med sikkerhed har set hende i to år.

Kvinden havde meget lidt familie, intet job og nærmest ingen omgangskreds, og det er ifølge politiet forklaringen på, at hun har kunnet være væk så længe, uden at nogen har savnet hende.

Søren Ravn-Nielsen ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvordan det ser ud på kvindens bopæl, eller hvorvidt de sociale myndigheder eller andre officielle indstanser har undret sig over, hvor hun er.

- Det er selvfølgelig sådan noget, der indgår i vores efterforskning, men det er ikke noget, vi ønsker at komme nærmere ind på nu, siger han.

Henvendelser i sagen til politiet på 114.