Dukkepigen fra Ukraine: Har kun fået opereret én ting

Den menneskelige barbie-dukke fra Ukraine, Valerie Lukyanova, er ikke en plastic-kirurgs skøre opfindelse. Det er et naturligt look, fastholder den verdensberømte model til V Magazine i et opsigtsvækkende interview.

Man tror næsten det er løgn, når man ser et billede af Valerie Lukyanova. For ja; hun er et levende menneske - og ikke en computeranimeret barbie-figur eller en vanvittig plastic-kirurgs bizarre opfindelse, som man ellers kan være fristet til at tro ved første øjekast.

SE ALLE BILLEDERNE: HER ER DE UKRAINSKE DUKKEPIGER

Da Valerie Lukyanova dukkede op på internettet for godt et år siden, troede de fleste, at der var tale om en internet-gimmick. På de sociale medier var det oftest stillede spørgsmål i forbindelse med et billede af hende: 'eksisterer hun overhovedet' og 'hvordan har hun overlevet så vild en tur igennem plastic-kirurgiens univers?'

Men den er god nok. Valerie Lukyanova eksisterer. Og hvis man skal tro hendes agent, er alle rygterne om plastic-kirurgi og computer-animationer stærkt overdrevne. Han fortæller V Magazine, at alt andet end hendes bryster er 100 % naturligt, omend han indrømmer, at hun bruger make-up og kontaktlinser til at få øjnenes specielle look.

Og selvom folk fortsat vil tvivle på, at der ikke er en massiv omgang plastic-operationer involveret, er det ikke noget Valerie Lukyanova tager så tungt.

- Der findes en del video-klip på internettet, hvor folk viser, hvordan jeg ser ud i 'virkeligheden'. Andre spreder rygter om mig og manipulerer mine modelbilleder for at gøre mig ked af det. Men jeg tager det ikke seriøst. Jeg er faktisk smigret. Sådan er det at have succes. Jeg glad for, at folk ikke kan tro, at jeg er et rigtigt menneske. Det betyder bare, at jeg gør det godt, siger Valerie Lukyanova til V Magazine.

SE ALLE BILLEDERNE: HER ER DE UKRAINSKE DUKKEPIGER

Den ukrainske model og sangerindes fysiske fremtoning har sat gang i en trend af look-a-likes på internettet. Hun er blevet populær i nogle kredse - specielt blandt ukrainske kvinder, der efterligner hende - og hadet i andre. Men på spørgsmålet om hadet kommer bag på hende, ryster hun på hovedet og smiler:

- Nej. Jeg ved godt, at bagsiden af medaljen er negativitet, men jeg ser på det i et positivt lys. Hvis folk bekymrer sig om mig, er jeg på rette vej. Jeg får aldrig de negative kommentarer i virkeligheden, siger Valerie Lukyanova.