Den nye FCK-træner Carsten V. Jensen er ikke ubetinget tilfreds med indsatsen mod Sønderjyske.

Carsten V. Jensen fik med en 2-0-sejr over Sønderjyske sin første sejr som FCK-chef, men der er stadig ting, der skal forbedres i de danske mestre spil.

Sønderjyske var det bedste hold i store dele af 1. halvleg, og det fik FCK først rettet efter pausen.

- Det var et uroligt kampbillede. Vi har vel 60-70 procent af boldbesiddelsen, men vi får det ikke brugt godt nok. Vi fik mere kontrol i 2. halvleg, og vi vandt fortjent, siger Carsten V. Jensen.

Midtbanen har voldt visse problemer for den nye chef i forårets to første kampe. I dag var Christian Grindheim røget på bænken, men han kom på banen efter en time, fordi Claudemir og Thomas Delaney ikke havde kontrol over midtercirklen.

Carsten V. erkender da også, at midtbanen ikke har fungeret helt optimalt endnu.

- Vi spillede fint i Aalborg, men der manglede vi lidt gennembrud fra kanterne. Det havde vi en forhåbning om, vi kunne få i dag med Vingaard og Bolaños, men det var lidt ustruktrutureret. Claudemir spillede ikke sin bedste kamp, og der er noget at arbejde med, siger Carsten V. Jensen.

Sønderjyske har endnu aldrig fået point i Parken, og i dag var første gang, FCK ikke lavede minimum tre mål mod sønderjyderne. Den slags kan man dog ikke bruge til noget, når man forbereder sig på et opgør.

- Det kan vi bruge til ingenting overhovedet. I dag var en ny kamp, og den udviklede sig også anderledes end det, vi havde regnet med, siger CV.