Musik

Yeeeeha! Bruce Springsteen skifter genre

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Bruce Springsteen afslører i et interview, at han har indspillet en country-plade. Men han ved endnu ikke, hvornår eller om nogensinde, den ser dagens lys. Foto: KEVORK DJANSEZIAN

Bruce Springsteen eller bare 'Bossen' har alle dage været kendt for at levere en god og solid omgang arbejderrock. Men i et interview inden det årlige amerikanske Grammy-show har Bossen afsløret, at han også har indspillet en country-plade. Det fortæller han til grammy.com.

Interviewet med grammy.com kommer dagen inden det store Grammy-show løber af stablen 'over there'. I et længere interview, hvor mange forskellige emner berøres, bliver Bruce Springsteen spurgt ind til, om han snart kommer med en selvbiografi, som mange andre stjerner før ham, har gjort. Og det er her, snakken falder på country-pladen.

- For et stykke tid siden indspillede jeg en country-plade og lagde den til side. Jeg vendte tilbage til den for nogle måneder siden og tænkte, 'hvad skal gøre med den', siger Bruce Springsteen.

Dermed efterlader Bossen snakken om den eventuelle country-pladen hængende i luften. For i interviewet fortæller han i samme åndedrag om, at han påbegynder mange forskellige projekter, som han aldrig ved, hvornår bliver afsluttet.

Så om verden nogensinde får en Bruce Springsteen country-plade at høre, det må stå hen i det uvisse ind til videre.

Relaterede

Det læser andre