Dansk succes ruster Lucas Graham til USA
Arkivfoto Foto: Henning Bagger
Dansk succes ruster Lucas Graham til USA
PLUS-hustorie. Med et hav af priser i bagagen, er det danske band Lukas Graham klar til at erobre USA. Torsdag aften spiller de i talkshowet "Conan". (se Ritzau historie 091600) Grøn Koncert. Årets første Grøn Koncert startede torsdag eftermiddag i Seest ved Kolding. Publikum oplevede Medina, Carpark North, Mads Langer , Magtens Korridorer, Doneky Sound, Lukas Graham, Kato og Nik & Jay. Koncertturneen spiller 8 steder ialt og slutter i København d. 28. juli. Her er det Lukas Graham på scenen Foto: Henning Bagger
Pm. Grøn Koncert
Pressemøde med de optrædende på årets Grøn Koncert, hvor hele holdet mødes for at hilse på hinanden. Blandt dette års koncertnavne er L.O.C., Medina, Magtens Korridorer, Østkyst Hustlers og mange flere. I år mødes de på Orangeriet i Kongens Have. Her er det Lukas Graham. Tirsdag den 2. juni 2015. Foto: Sara Gangsted
Lukas Graham
Lukas Graham fortsætter med at imponere i USA (Foto: Mathias Bojesen/Scanpix 2015) Foto: Mathias Bojesen
Lukas Graham
Lukas Graham fortsætter med at imponere i USA (Foto: Mathias Bojesen/Scanpix 2015) Foto: Mathias Bojesen

De danske drenge fra Lukas Graham bliver ved med at hitte i udlandet og er nu tæt på at slå hitlisterekord fra 2014.

Lukas Graham ligger nemlig for fjerde uge i træk nr. 1 på den officielle singlehitliste i Storbritannien, der samler de 100 mest populære singler baseret på downloads, antal streaminger og cd- og vinylsalg.

Det er sangen '7 Years', der topper hitlisten, og hvis den bliver der til fredag, vil sangen være den første til at ligge i top hele fem uger i træk, siden Bruno Mars og Mark Ronsons megahit 'Uptown Funk' gjorde det i slutningen af 2014 og starten af 2015. Det skriver officialcharts.com.

Lukas Graham

Hvis Lukas Graham lykkedes med at slå rekorden, vil gruppen samtidig overgå verdensstjerner som Justin Bieber, der ellers lige nu har stor succes med sangene 'Sorry' og 'Love Yourself'. Disse sange har dog skiftedes til at ligge nr. 1 og har altså ikke haft samme, lange stræk som Lukas Grahams ultrapopulære '7 Years'.

Luk

Lukas Forchhammer, Mark Falgren, Morten Ristorp og Kasper Daugaard som tilsammen udgør den danske sensation Lukas Graham indtog også søndag 1. pladsen på den amerikanske iTunes-hitliste med sangen '7 Years', ligesom gruppen lige nu ligger nr. 12 på den amerikanske Billboard Hot 100-liste.

Graham

Du kan se videoen til '7 Years' herunder.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook