Musik

Forelsket Christopher skriver sange til sin Medina

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Christopher og Medina sammen på den røde løber ved EMA 2012. Foto: Martin Sylvest Andersen
- Når showet er slut, tager vi lige en øl, og så skal vi hjem og sove og hygge os, siger Christopher til bt.dks udsendte. Foto: Martin Sylvest Andersen

Medina og Christopher tiltrak sig al opmærksomheden, da de dukkede op på den røde løber til EMA 2012. De veg ikke fra hinandens side, mens pressen bombarderes dem med spørgsmål og så akkurat lige så forelskede ud, som første gang offentligheden så dem sammen tidligere på året.

Og selvom både Medina og Christopher tidligere har udtalt, at de er kede af, at det interessante forhold mellem Danmarks ukronede popdronningen og den unge sangkomet nogen gange overskygger musikken, fortæller Christopher, at forholdet er godt for karrieren.

- Hun er en kæmpe stor inspiration. Jeg er i gang med at skrive sange til mit næste album, og der er de fleste selvfølgelig dedikeret til hende, siger det unge sangtalent, hvis debutalbum handlede om kærligheden til sin daværende kæreste.

Læs også: Se billederne: Amalie, Peter og resten af kendis-Danmark til preparty

Men nu er det Medina, der får lov at være hans muse. Men også store idol. For Christopher er nemlig ikke i tvivl om, hvem han glæder sig mest til at se ved aftenens MTV EMA Pre-Party 2012,

- Jeg glæder mig til at se Medina, siger han, lige efter han har hørt svaret på samme spørgsmål fra sin smukke kæreste. Hendes svar var Infernal.

Selvom valget ikke faldt på Christopher, får popdronningen alligevel lov at tage med sin unge kæreste hjem.

- Når showet er slut, tager vi lige en øl, og så skal vi hjem og sove og hygge os, siger Christopher, der har travlt med sin turne i øjeblikket.

Relaterede

Det læser andre