Musik

Fan smidt ud - klapsede Beyoncé i bagdelen

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Beyoncé på scenen under koncerten mandag aften i Forum. Manden i den røde cirkel blev smidt ud fra koncerten efter at han havde klapset superstjernen i bagen. Beyoncé ses til venstre i billedet i lilla dragt.
Beyoncé på scenen under koncertern mandag aften i Forum. Manden i den røde cirkel blev smidt ud fra koncerten efter at han havde klapset superstjernen i bagen.

En lidt for ivrig fan, der tilsyneladende lod sig rive med af den ekstatiske stemning i Forum og klapsede superstjernen Beyoncé i bagdelen under koncerten mandag aften i København, blev smidt ud fra forestillingen.

Den amerikanske sangdiva gik midtvejs i koncerten rundt på en lille scene midt i salen og langede mikrofonen ned til publikum, som fik lov til at synge med på et par strofer af nummeret 'Irreplaceable'.

En ung fyr fik også chancen og greb de. Lidt for bogstaveligt endda, for da Beyoncé trak mikrofonen til sig og vendte sig om, klaskede han hende bagi, fortæller bt.dks udsendte medarbejdere fra Forum.

Derefter kom en af hendes store og brede bodyguard hen til fyren og skældte ham ud. Han tog hænderne op i vejret og trak sig tilbage, men blev derefter eskorteret ud af Forum.

Kender du manden, der fik silkesnoren af Beyoncé? Eller har du billeder af episoden? Så send gerne en mail til 1929@bt.dk

Relaterede

Det læser andre