Schumachers Læger: Han var alvorligt kvæstet

Lægerne på Grenoble Hospital bekræfter, at Michael Schumacher, der søndag styrtede på ski og slog hovedet alvorligt, stadig svæver mellem liv og død.

Mandag formiddag var der nyt om Michael Schumachers tilstand.

Klokken 11.00 blev der holdt en pressekonference på Grenoble Hospital, efter han søndag blev opereret i hovedet som følge af et skistyrt. Michael Schumacher var vej ned af et bjerg på en off piste, da han forulykkede og angiveligt slog hovedet mod en sten.

Indtil nu har den tidligere tyske Formel 1-mesters tilstand været kritisk, og samme besked bekræfter lægerne mandag formiddag og oplyser, at det var en svært tilskadekommen patient, de fik ind på hospitalet.

- Da han ankom, var han alvorligt kvæstet. Hans tilstand er stadig kritisk, lød det uden for hospitalet, hvor pressemødet fandt sted.

Michael Schumachers uheld var en soloulykke, og han var sammen med sin 14 år gamle søn, da han forulykkede under en skiferie i Méribel i de franske alper.

Tyskerens talskvinde, Sabine Kehm, har fortalt, at Michael Schumacher bar hjelm, da ulykken skete, og lægerne oplyser, at det havde været forbi for den syvdobbelte Formel 1-vinder, hvis ikke han havde haft hjelmen på under styrtet. Schumacher ligger dog stadig i koma.


Følg pressemødet LIVE på mobilen HER

Læs også: