Schumacher i voldsom skiulykke: Indlagt med alvorlige skader i hovedet

Den syvdobbelte verdensmester i Formel 1, tyske Michael Schumacher, er blevet indlagt med alvorlige skader i hovedet efter skiulykke.

Den 44-årige tidligere racerkører har været ude for en alvorlig skiulykke søndag formiddag, da han styrtede under en skitur i det franske skisportssted Meribel, der ligger i de franske alper.

Her faldt Michael Schumacher og slog hovedet mod en sten. Det fortæller direktøren for skisportsstedet til til den franske radiostation RMC.

- Han (Schumacher, red.) faldt klokken 11.07, mens han stod offpiste i Meribel. Han havde hjelm på, men slog hovedet mod en sten, udtaler Christophe Gernignon-Lecomte og fortsætter:

- Redningsmandskabet ankom hurtigt til stedet klokken 11.15. Her blev han transporteret med helikopter til et hospital i Grenoble (ca. 15 kilometer væk, red.). Han var chokeret og groggy, men ved bevidsthed, fortæller Christophe Gernignon-Lecomte om Michael Schumachers tilstand efter ulykken.

Christophe Gernignon-Lecomte vurderer umiddelbart, at Michael Schumachers skader ikke er livstruende. Dette er dog ikke officielt bekræftet af det hospital, hvor tyskeren i øjeblikket bliver behandlet.    

Årsagen til ulykken undersøges nu af fransk politi.

Den tyske Formel 1-stjerne vandt i løbet af sin karriere syv verdensmesterskaber, hvilket er flest af alle i sportens historie.

Efter at have været væk fra sporten i en årrække gjorde Michael Schumacher overraskende comeback for Mercedes-teamet i 2010. Han lagde dog endegyldigt sin racerkarriere på hylden før starten på sidste sæson.