Nytårsmorgen: Schumachers tilstand er stabil

Racerkørerens talskvinde fortæller onsdag, at Schumachers tilstand er stabil og 'uændret' efter det styrt på ski, der har kostet blødninger i hjernen.

Michael Schumachers talskvinde Sabine Kehm oplyste onsdag klokken 11 på et pressemøde i Grenoble, at den syvfoldige Formel 1-vinders tilstand er stabiliseret.

- Hans tilstand er i dette øjeblik stadig stabil, forklarede Sabine Kehm på hospitalet i Grenoble.

For første gang viste talskvinden også overskud til at smile til de fremmødte journalister.

Michael Schumacher overvåges nøje hele natten, og natten til den første dag i 2014 har ikke vist nogle ændringer i hans tilstand.

Det kan tolkes som godt nyt, efter tilstanden i første omgang blev betegnet som 'forværret', da Michael Schumacher ankom til hospitalet i Albertville-Moutiers nær det skisportsstedet Méribel, hvor Schumacher forulykkede den 29. december og slog hovedet hårdt mod en klippe i et område lidt uden for pisterne.

Tyskeren bar hjelm og overlevede det uheldige styrt, der har krævet to operationer for at lette trykket fra blødninger i hjernen.

Men Sabine Kehm advarede på pressemødet mod at være for optimistisk, da racerkøreren stadig er i en kritisk tilstand og fortsat holdes i koma.

- Situationen er stadig meget alvorlig, lød det fra talskvinden.

Tirsdag oplyste de franske læger, at Michael Schumachers tilstand var forbedret, men at Michael Schumacher stadig ikke er uden for livsfare.

Han var sammen med en gruppe venner og sin 14-årige søn, da han styrtede og slog hovedet. Schumachers talskvinde oplyste tirsdag, at styrtet skete, mens Michael Schumacher bevægede sig i kontrolleret hastighed, efter han netop havde hjulpet en ven efter et mindre styrt og sat i gang igen.

Læs også: