KØB PLUS!

Nicki P. fortsætter i Holsted

Siden 2003 har Nicki Pedersen været ankermand på Holsteds ligahold i speedway, og det bliver der ikke ændret på i 2013.

– Nej, overhovedet. Holsted er glad for mig, og jeg er glad for at være i klubben, så det bliver der ikke lavet om på, understreger Nicki Pedersen, der fortæller, at han så småt er ved at få weekendens triste VM-afgørelse i polske Torun ud af kroppen.

– Nu handler det jo om at komme videre i teksten. Selvfølgelig ville jeg helst have vundet, men jeg er tilbage i verdenstoppen, og det var vigtigt for mig og mit team. Det giver os masser af blod på tanden til 2013, hvor vi igen vil sætte os nogle ambitiøse mål, siger han.

Nicki Pedersen kører sit sidste løb i år søndag, hvor det gælder kampen om "Den gyldne hjelm" i Padubice i Tjekkiet.

– Jeg vandt løbet dernede i 2010, mens jeg ikke deltog i fjor. Så jeg satser selvfølgelig på at lukke sæsonen ned med en sejr.

Sidst i november drager Nicki Pedersen på en velfortjent ferie med familien til Egypten, men inden da skal han have fundet ud af, hvad der skal ske rent klubmæssigt i 2013 i Polen og Sverige.

– Jeg har heldigvis flere forskellige muligheder, og min manager (Helge Frimodt, red.) er i dialog med nogle klubber, så det skal nok løse sig. Jeg mener, at jeg har en rimelig attraktiv vare at tilbyde, og heldigvis ser det ud til, at reglerne i den polske liga bliver ændret, så en klub igen gerne må have flere grandprixkørere på holdet, og det gør altså tingene noget nemmere, forklarer Nicki Pedersen, der forventer at have tingene forhandlet på plads i løbet af en måned.

Endnu en profil, Michael Jepsen Jensen, og Grindsted er desuden blevet enige om at forlænge samarbejde med yderligere en sæson.

Læs også: