Kun familie og tætte kollegaer har nu adgang til Schumacher

Michael Schumachers hustru Corinna og parrets to børn, Gina-Maria og Mick på 16 og 14 år, våger over den syv-dobbelte verdensmester.

Det er kun den nære familie og helt tætte tidligere kollegaer, det har fået adgang til Schumachers hospitalsseng på Universitetshospitalet i franske Grenoble, hvor tyskeren ligger i koma efter sin alvorlige skiulykke søndag formiddag. På en tur med sin 14-årige søn Mick på skisportsstedet Méribel styrtede Schumacher og ramte hovedet mod en sten.

Ud over familien er det kun meget få mennesker, der har fået adgang til Schumachers seng. Deriblandt er hans mangeårige chef hos Ferrari-teamet Jean Todt samt Schumachers chef i Mercedes-årene og tekniske chef gennem det meste af karrieren, Ross Brawn.

Derudover har Schumachers personlige læge Johannes Peil fået lov til at tilse stjernen.    

Udenfor universitetshospitalet i Grenoble er en stor skare af journalister og fans samlet, og alle venter på seneste nyt om Schumachers tilstand.

Lægerne holdt tidligere mandag en pressekonference, hvor de sagde, at Schumacher kæmper for sit liv og stadig er i kritisk tilstand. Han er blevet opereret en enkelt gang og fik fjernet en blodprop i hjernen efter ulykken.

Lægerne ved endnu ikke, om Schumacher kommer til at overleve styrtet, men de siger, at hvis ikke tyskeren havde haft hjelm på, så ville han højst sandsynligt allerede have været død.

Læs også: