Dødsbane kræver to ofre på under et døgn

To dræbt på samme bane i Kina inden for 24 timer. Luis Filipe de Sousa Carreira omkom torsdag, og fredag døde Yau Wing Cho.

Opdateret

Den 35-årige portugisiske motorcykelkører Luis Filipe de Sousa Carreira omkom torsdag aften ved en voldsom soloulykke under kvalifikationen til Macaus Grand Prix i Kina.

De kinesiske arrangører bekræftede natten til fredag, at Carreira døde af de skader, han pådrog sig under den voldsomme ulykke, som indtraf i et sving, der går under navnet 'Fisherman´s Bend'. Det er anden gang på syv år, at en motorcyklist har mistet livet på banen i Macau.

- Ingen andre kører var involveret i ulykken. Kvalifikationen blev øjeblikkeligt standset, og Carreira blev straks hastet til hospitalet i en ambulance, meddeler arrangørerne i en pressemeddelelse.

Den 35-årige Carreiras liv stod desværre ikke til at redde, og han blev erklæret død på hospitalet omtrent en halv time efter ulykken.

Og under 24 timer efter Carreiras fatale ulykke har den kinesiske bane krævet endnu et dødsoffer. Den kinesiske touringcar-kører Yau Wing Choi mistede fredag livet ved endnu en ulykke i Macau, meddeler arrangørerne.

Sidste år mistede den 24-årige italiener, og tidligere verdensmester, Marco Simoncelli livet i en ulykke i Malaysia på Sepang International Circuit, hvilket fik arrangørerne til at aflyse det efterfølgende MotoGP-løb.

Læs også: