11-årige Jeppe Haghfelt bragede gennem de 13.3 kilometer i tiden 54 minutter og 57 sekunder. Hurtigere end mange voksne. Han fortæller selv, at han blev hjulpet på vej af de tusindvis af tilskuere langs ruten og de andre løbere, der heppede ham frem.

- Det gav lidt ekstra energi. Der var en ældre herre, som hjalp mig det sidste stykke, siger Jeppe Haghfelt, inden en voksen løber roser ham for den stærke indsats.

Jeppe Haghfelt har vundet en række løb for drenge i sin aldersgruppe. Blandt andet BT Børneløbet.

Et andet af dagens store talenter er 17-årige Joachim Weel Rosbo, der regnes for et dansk atletiks store løbetalenter. Han kom ind på en imponerende 4. plads. Med en tid på 43 minutter og 6 sekunder kom han i mål tre minutter efter løbets svenske vinder, Johan Larsson.

Hos kvinderne gjorde den 16-årige Anna Emilie Møller sig særdeles positivt bemærket med en fantomtid. Hende kan du læse mere om her.

Eremitageløbet er arrangeret af BT, Københavns Skiklub og Københavns Idrætsforening, og det er med sine 46 år verdens ældste motionsløb. Gennem tiden har mere end 620.000 mennesker deltaget i løbet i Dyrehaven nord for København.