25.000 startnumre til den anden udgave af Copenhagen Half Marathon søndag 18. september 2016 blev tirsdag kl. 12.00 sat til salg.

I premieren blev 23.860 solgt, og nu håber arrangørerne, Dansk Atletik Forbund og Sparta Atletik og Motion, at man op mod den tredje søndag i september kan hænge de røde lamper ud. Fra dag ét var interessen kolossal.

Løbet markerede sig i år som et af de bedste og mest attraktive gade- og landevejsløb i Europa og blev tildelt en fornem bronzelabel af det internationale atletikforbund, IAAF.

At det også er en hurtig rute blev understreget af kenyaneren Bedan Karoki Muchiris vindertid på 59.14, kun syv sekunder fra landsmanden Geoffrey Kipsang Kamworors vindertid i sidste års VM i de københavnske gader.

Kenya stjal showet hos mændene med løbere på de første ni pladser og fire mand under den magiske time.

”For os danske eliteløbere er det unikt at kunne løbe et så stort internationalt løb på dansk jord,” siger Anna Holm Baumeister, som blev bedste dansker i 2015 med personlig rekord, 1.13,34.

Normalt skal danske løbere udenlands for at få så god konkurrence og opleve en så fortættet stemning langs ruten.

Det danske halvmaratonflagskib har start og mål på Øster Allé.