Har du for travlt til at træne? Så mikrotræn mens du arbejder - ligesom soldaterne. Det virker! Du får et træningsprogram med 10 øvelser.

Kom i form som soldaterne. De mikrotræner uden omklædning 5 minutter hist og her. I denne guide får du to træningsprogrammer med øvelser, du kan have med dig over alt. Print og tag med. 

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Soldater-træning på 5 minutter
  • Mikrotræning på kontoret
  • Mikrotræning derhjemme
  • Fakta: Forsvarets anbefalingerne til soldaterne
Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om sundhed, kost og motion og meget mere. Du kan blandt andet læse om:

Om du er i felten eller sidder på kontor er ét fedt. Du har nok at se til, og det første, du streger på listen, er træningen i fitnesscentret. Men her kan du lære noget af ham, der er i felten. Soldaten tager nemlig bare 10 'lunges' og 15 'squats' hist og her. Det tager ham kun 10 minutter. Og du kan også gøre det - fx foran skrivebordet.

Mikrotræning er enkeltstående øvelser eller helt korte serier af øvelser, som kan udføres når som helst og hvor som helst. Det er kort, intens træning i de små naturlige pauser, der opstår i løbet af en travl arbejdsdag.

Her får du 10 øvelse: Fem, som du kan udøve på kontoret - fem, som du kan udøve derhjemme (eller hvor, du nu finder det bekvemmeligt).

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her