Mode & skønhed

Yves Saint Laurents nye mand er en kvinde

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Den 31-årige hollandske model Saskia de Brauw er YSLs nye herremodel for husets forårskollektion 2013. Foto: Yves Saint Laurent

De traditionelle kønsroller står for fald.

Den franske model Casey Legler er lige blevet booket af Ford Models, som bureauets første kvindelige herremodel. Og nu løfter (Yves) Saint Laurents designer, Hedi Slimane, sløret for husets nye herretøjskampagne, der bruger den 31-årige model, Saskia de Brauw, som blikfang.

flflfl33

(Foto: Saskia de Brauw i Saint Laurents herretøjskampagne for foråret 2013)

Den androgyne hollænder, Saskia de Brauw, gør en ualmindelig god figur iført husets stringente silhuetter og store herresko. De Brauw, der tidligere har prydet forsiden af modemagasiner, som Vogue og LOVE, og som rangerer på 11.pladsen på Models.coms liste over verdens top 50 modeller, er en af designeren, Karl Lagerfelds, personlige favoritter.

lkdll13

Kollektionen, der er skudt (og designet) af Hedi Slimane, har et udpræget Rolling Stones 1960'er-vibe og byder bl.a på genfortolkninger af Yves Saint Laurents legendariske 'Le Smoking' fra 1966.

eelk33

Relaterede

Det læser andre