Mode & skønhed

Sexy is back - Timberlake slår pjalterne sammen med Tom Ford

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Manden, der bragte 'SexyBack' i 2006, barsler med nyt.

31-årige Justin Timberlake har lige lanceret sin første single siden albummet 'FutureSex/LoveSounds', og for at opnå den helt rigtige ekvipering til singlens visuelle univers - videoen - har Timberlake allieret sig med designeren Tom Ford.

lakjw

- Jeg elsker Justin. Han har en skarp stil og et enormt talent. Det var en stor fornøjelse og ære, at arbejde sammen med ham ved hans bryllupsfest, udtalte Ford til People Magazine i 2012, da designeren hjalp gommen i tøjet (Tom Ford smoking...) ved Timberlakes vielse til Jessica Biel.

Vogue skriver, at Timberlake og Ford har arbejdet tæt sammen i forbindelse med singlen 'Suit & Tie', samt Timberlakes kommende album 'The 20/20 Experience', der udkommer senere i år.

jdjdkw

Suits, sko og tilbehør kommer ifølge modemagasinet til at være en stor del af det visuelle fokuspunkt for 'The 20/20 Experience'. I tråd med 'Suit & Tie' videoen, hvor Timberlake er iført smoking, skjorte og satin butterfly fra Tom Ford.

ksjwwn13

'The 20/20 Experience' udkommer i løbet af 2013. Det bliver Timberlakes tredje soloalbum og hans første siden 'FutureSex/LoveSounds' fra 2006.

Relaterede

Det læser andre