KØB PLUS!

Popstjernen stjal showet fra 'parykken' - Se Beyonces skarpe stil på Capitol Hill

Verdens smukkeste kvinde (kåret af magasinet People i 2012) sang for verdens mægtigste mand, da Barack Obama blev taget i ed til sin anden embedsperiode ved kongresbygningen i Washington DC i dag.

snwbbwb
Foto: SHAWN THEW

31-årige Beyonce Knowles, der også sang Obama ind i Det Hvide Hus i 2009, var trukket i en imponerende, gulvlang robe fra modehuset Pucci, en sort pelsfrakke fra Dior og overdådige smaragd-smykker fra designeren Lorraine Schwartz, da hun gjaldede den amerikanske nationalsang, 'The Star-Spangled Banner' til ære for præsidentfamilien og de utallige fremmødte ved Capitol Hill.

dhdjn
Foto: SAUL LOEB

djkenww
Foto: Pablo Martinez Monsivais

jjdkkm
Foto: JOHN MOORE

BEYONCES KLØER

For at sætte lidt liv i de noble klude havde Beyonce valgt at lakere neglene i en skrig-orange nuance.

djdjwnn13
Foto: KEVIN LAMARQUE

- Beyonce er en stilbevidst kvinde, der altid ved hvad hun vil have. Når hun træder ind i et rum og siger, 'Jeg vil have orange', eller en anden farve, så er det dét vi gør. Der er intet mønster i det. Hun har en helt utrolig stilsans, siger Beyonces neglekunstner, Lisa Logan, til USA Today.

Negledamen, Lisa Logan, der også filer negle på bl.a Madonna og Katy Perry, havde valgt farven 'Tangerine On The Rocks' fra Red Carpet Manicure til Beyonce. www.lisalogannyc.com

www.redcarpetmanicure.co.uk

GRØNNE GLÆDER

fnfnrhe
Foto: WIN MCNAMEE

fkfjj13
Foto: ROBYN BECK

(Foto: Smykkekunstneren Lorraine Schwartz nyder stor succes blandt Hollywoods funklende stjerner. Udover Beyonce er bl.a Angelina Jolie og Annette Bening fans)

Man kommer desværre ikke særlig langt med en flad funktionærløn i Schwatrz' slikbutik. Har Beyonces smykker pirret til pyntesygen, er her tre grønne glæder i et prisleje, som man med lidt god vilje kan spare sammen til:

Ørehængere i 24 karat forgyldt sterling sølv med grønne onyx sten fra www.jewlscph.com til 1599 kr

Imponerende 22 karat guldbelagt kæde med jade cabochon sten fra Kenneth Jay Lane til ca 4388 kr www.net-a-porter.com

22 karat guldbelagte øreringe med Swarovski-krystaller fra Kenneth Jay Lane til ca 1261 kr www.net-a-porter.com