KØB PLUS!

Nyforelsket Andrea Elisabeth Rudolph: Ja, vi er kærester

Kopenhagen Fur brillerede med moderne fortolkninger over temaet pels til mænd. Hos Designers Remix blev boblerne serveret af pseudo-sygeplejerske iført kridhvide kitler. Og Malene Birgers 10-års jubilæums-brag løb af stablen på Det Kongelige Teaters historiske scene.

Hvorvidt tv-værten, Andrea Elisabeth Rudolph, ænsede andet end sin kavaler, Claus Møller Jakobsen, under de tre shows, må stå hen i det uvisse.

For cremedronningen og håndboldspilleren, der for første gang trådte frem som par ved denne modeuge, var i den grad ramt af Amors pile.

- Vi er kærester og har været det i et stykke tid. Han er så dejlig, siger en nyforelsket Andrea Elisabeth Rudolph til bt.dk.

- Ja, vi har det rigtig godt, supplerer den store spiller fra Skjern Håndbold, og sender sin hjertenskær et saligt smil.

Mary: Malene Birger har gjort meget for dansk mode

Det er dog ikke kun kærligheden, der tilsmiler den tidligere 'Vild med Dans'-vært. Det går også strygende for 36-årige Andrea Elisabeth Rudolphs firma 'Rudolph Care'.

- For første gang nogensinde har vi sorte tal på bundlinjen, så det går virkelig fremad. Det er simpelthen så stort! Det har taget lang tid. Det tager virkelig lang tid at starte noget op, så det er fedt at det er lykkedes, som tiderne er lige nu, siger Rudolph, der endnu ikke pønser på at slå pjalterne sammen med sin nye kæreste.

36-årige Claus Møller Jakobsen bor således stadig i Århus, og Andrea Elisabeth Rudolph bor sammen med sin datter Isolde i København.