Mode & skønhed

Mille Dinesen springer ud som model

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Den 38-årige skuespillerinde, Mille Dinesen, springer ud som model for det danske brand The Baand. Foto: The Baand

Tætsiddende t-shirts, skovmandsskjorter, læderjakker, jeans og sneakers.

Da den politisk ukorrekte antiheltinde 'Rita' fra TV2-dramaserien af samme navn indtog husalteret i 2012, var Islevgårdsskolens nye dansklærer på alle måder 'too cool for school'.

Kvinden inde i Rita - den 38-årige skuespillerinde Mille Dinesen - sværger ligesom Rita til en rå og enkel stil uden dikkedarer. En stil, der har fået det danske, økologiske tøjmærke The Baand til at hyre Mille Dinesen, som brandets nye ansigt.

kelwlwl

- For os repræsenterer Mille Dinesen den perfekte The Baand type, både hvad angår alder og livsværdier. Hun er smuk, klog og sjov og så føler hun ansvar for sin omverden og har en fantastisk positiv tilgang til alting, siger Julie Villumsen fra The Baand i en pressemeddelelse til bt.dk

keklwl13

The Baand, der blev etableret i 2009, er især kendt for 'casual' t-shirts og sweatshirts produceret af økologisk bomuld fra Peru.

meknn1313

Firmaets forårskampagne med Mille Dinesen i front er skudt på kaffebaren Coffee Collective på Frederiksberg. Her slænger den fotogene skuespillerinde sig i etablissementets retro-møbler iført sidste skrig fra The Baand.

ekll313

TRE HITS FRA THE BAANDS FORÅRSKOLLEKTION (klik for store fotos):

dkeklwl13
kllwle13
kllwe13

1) T-shirt i xs-xl til 450 kr. 2) Sweatshirt med Rolling Stones i str. xs-xl 850 kr. 3) Tank top med Henrik Steen print i str. xs-xl til 450 kr. http://store.thebaand.com/

I 2012 hed The Baands 'ansigt' Julie Zangenberg.

Relaterede

Det læser andre