Kronprinsesse Mary havde trukket minken godt op for at holde varmen ved Kopenhagen Furs modeshow i Beijing i weekenden.
Kronprinsesse Mary havde trukket minken godt op for at holde varmen ved Kopenhagen Furs modeshow i Beijing i weekenden. Foto: Keld Navntoft

Kong Vinter har for alvor meldt sin ankomst i Danmark, så luffer og lange underbukser findes frem fra gemmerne for at holde den isnende kulde stangen.

December måned i Beijing er heller ikke nogen 'solstrålehistorie'. Den kinesiske hovedstad, der havde besøg af Kronprinsparret i weekenden, tog således tilløb til at brede det hvide tæppe ud i anledning af det royale visit.

Og for Kronprinsparret, der var i Honkong og Beijing fra d. 6-8. december for at styrke relationerne mellem Danmark og Kina, var især Kopenhagen Furs udendørs modeshow ved den danske ambassade i Beijing en tand-klaprende affære.

Foto: Keld Navntoft

Foto: Keld Navntoft

Foto: Keld Navntoft

For at holde varmen var Mary og Frederik pakket godt ind i store frakker og uldne tæpper. Og Kronprinsesse Mary frøs åbenbart så meget, at hun viklede sit mink-halstørklæde rundt om hovedet, til stor moro for Kronprinsen...

 

Foto: Keld Navntoft

Foto: Keld Navntoft

Foto: Keld Navntoft

Udover smukke pels-kreationer fra Kopenhagen Fur bød modeshowet også på styles fra LINDBERG og House of Amber. Senere på aftenen kom Kronprinsparret heldigvis ind fra kulden, da de deltog ved en gallamiddag med repræsentanter for dansk erhvervsliv i Kina på Kempinski Hotel i Beijing.

Foto: Keld Navntoft

SMS

Hitter på Facebook