Mode & skønhed

Her kan du købe stjernernes aflagte klude

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
Foto: IAN LANGSDON
Foto: DANIEL DEME

Mode med mening - så kort kan luksus-genbrugsbutikken, Vestiaire Collectives, nyeste tiltag beskrives.

Genbrug og velgørenhed går nemlig op i en højere enhed, når franske Vestiaire Collectives, der normalt sælger designertøj og tilbehør i kommission, blænder op for en netauktion, som bl.a skuespillerinden, Rachel Weisz, og kogebogsforfatteren, Sophie Dahl, har doneret tøj til.

bdbn
Foto: IAN LANGSDON

Britisk Vogue skriver, at overskuddet fra auktionen går ubeskåret til velgørenhedsorganisationen Dress For Succes, der hjælper kvinder med lave indkomster med at blive klædt på (i både bogstavelig og overført forstand) til at finde et job og opnå større selvtillid.

Fru Bond har doneret en vintage jakke i velour, og fra Sophie Dahls klædeskab kan interesserede byde på et par skræddersyede bukser og en Alberta Ferretti wrap-kjole.

kemem
Foto: DANIEL DEME

Auktionen på Vestiaire Collectives starter i morgen og løber frem til d. 31. december 2012: www.vestiairecollective.com

Velgørenhedsauktioner med moderigtige fortegn er ikke et nyt fænomen på vores breddegrader. Danmarks største modebazar på nettet - Trendsales -  har afholdt flere celebrity-auktioner, hvor kendte ansigter, som bl.a Caroline Fleming, Anja Camilla Alajdi, Pernille Rosendahl, Uffe Buchard og Aura har solgt deres 'gamle klude' for en god sag. På Trendsales får den glade giver dog lov til at udpege, hvilken velgørenhedsorganisation der skal have glæde af overskuddet. www.trendsales.dk

Det læser andre