Mode & skønhed

Fem uheldige Oscar-looks

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Skuespillerinden Salma Hayek så helt beklemt ud i sin Alexander McQueen kjole med choker. Foto: ADREES LATIF
Foto: JOE KLAMAR
Foto: JOE KLAMAR
Foto: ADREES LATIF
Foto: FREDERIC J. BROWN
Foto: LUCAS JACKSON
Foto: LUCAS JACKSON
Foto: JOE KLAMAR
Foto: JOE KLAMAR
Foto: -
Foto: FREDERIC J. BROWN
Foto: AFP
Foto: AFP

Det kræver eksorbitante mængder knofedt og kosmetik, før Hollywood-stjernerne virkelig funkler på den røde løber.

En halv eftermiddag i sminkestolen og en kostbar designer-kreation er dog ingen garanti for, at Oscar-ensemblet bliver en succes.

Her er fem uheldige looks fra nattens Oscar-uddeling (KLIK FOR STORE FOTOS):

CHOKER

nwbwnmq
Foto: JOE KLAMAR

Den smukke skuespillerinde, Salma Hayek, var trukket i en midnatsblå velourkjole med guldbroderier i anledning af Oscar-festen. Alexander McQueen-kjolens stramme 'choker', så dog ud til at give den klejne stjerne kvælningsfornemmelser. For 46-årige Hayek, der er gift med den franske PPR-milliardær, François-Henri Pinault, (PPR ejer bl.a Gucci, Yves Saint Laurent og Stella McCartney), burde der være frit valg på alle mode-hylder, derfor var McQueen-kreationen et uklædeligt og skuffende valg.

US-OSCARS-SHOW HAYEK
Foto: AFP

VOKSDUKKE

jskwnwn
Foto: ADREES LATIF

Michael Douglas' billedskønne bedre halvdel - Catherine Zeta-Jones - var nærmest ukendelig ved nattens Oscar-fest. Den 43-årige skuespillerinde var trukket i en smuk guldkjole fra Zuhair Murad, men stjernens kraftige makeup var decideret foruroligende. Et tommetykt lag foundation/pudder og falske øjenvipper fik den smukke waliser til at ligne en uhyggelig voksdukke.

bbemwm
Foto: FREDERIC J. BROWN

POSEDAME

jwbwbnw
Foto: LUCAS JACKSON

Ingen filmfest er komplet uden det legendariske og legende filmpar, Helena Bonham Carter og Tim Burton. Det er dog efterhånden reglen, snarere end undtagelsen, at den 46-årige Les Miserable-stjerne ligner en sjusket posedame, når hun indtager den røde løber. Ved nattens Oscar-fest var den excentriske brite trukket i en Vivenne Westwood kjole. Håret var viltert, og Carters makeup var alt for mørk og voldsom.

jdjejweklw
Foto: LUCAS JACKSON

LIVLØS

kwklwllw
Foto: JOE KLAMAR

Den sprudlende komedienne, Melissa McCarthy, får publikum til at slå sig på lårene af grin over film som 'Bridesmaids' og 'Identity Thief'. Den 42-årige stjernes Oscar-outfit var der dog ikke meget spas ved. En uklædelig, grå kjole fra David Meister tilsat en mat, beige makeup, fik stjernen til at se træt og udvasket ud. McCarthy burde alliere sig med en stylist, der ved, hvordan man kæler for kurverne, og en makeup-artist, der formår at få McCarthys øjne til at skinne...

US-OSCARS-SHOW MELISSa
Foto: AFP

SJUSKET

sjsjkwkw
Foto: -

Ozzys karismatiske datter, Kelly, har været fan af lilla hår i flere sæsoner nu. Ved nattens Oscar-fest valgte den 28-årige Fashion Police-vært dog at lufte en heftig udvoksning, hvilket fik frøken Osbourne til at se sjusket ud. Kellys draperede Tony Ward Couture kjole sad desværre heller ikke i skabet.

sjkkw
Foto: FREDERIC J. BROWN
 

Relaterede

Det læser andre