Mode & skønhed

73-årig 'Bad Lieutenant' er lækkert blikfang for Prada

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Hollywood-ikonet, Harvey Keitel, er en af Pradas nye modeller.

Den 73-årige karakterskuespiller, Harvey Keitel, har flekset sit gudsbenådede talent i et imponerende antal film, siden debuten i 1967 i Martin Scorseses 'Who's That Knocking at My Door'.

Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Smoke og Bad Lieutenant, er blot en snas af de mange mesterværker, som Keitel har brilleret i.

mmwn

(Foto: Harvey Keitel i rollen som den sympatiske cigarhandler Auggie Wren i filmen 'Smoke' fra 1995)

Ifølge Women's Wear Daily får Keitel-fans dog snart en mere forfængelig (og fåmælt) side af deres idol at se.

Pradas designer, Miuccia Prada, har nemlig givet herremodellerne fra Pradas efterår/vinter 2012 kampagne løbepas. Og i næste måned entrerer designeren med et nyt kuld af karismatiske plakatdrenge, som skal give modehusets forår/sommer 2013 kampagne kant og 'coolness', heriblandt Harvey Keitel.

kffn

(Foto: Prada A/W 2012 med bl.a Gary Oldman og Willem Dafoe i de bærende roller)

I sidste sæson hed husets herremodeller bl.a Gary Oldman, Jamie Bell, Willem Dafoe og Garrett Hedlund. De erstattes nu af det purunge 'Lawless'-talent, Dane DeHaan, 'Sin City'-stjernen, Benicio Del Toro, Harvey Keitel, m.fl. 

nbwb
bwvv
benn

(Fotos: Prada S/S 2013)

Kampagnen er skudt af den britiske fotograf David Sims, hvis kundekartotek inkluderer navne, som Alexander McQueen, Alexander Wang, Balenciaga og en syndflod af glittede modemagasiner.

- En kunstfærdig brug af lys og skygge skaber storslåede silhuetter. Til tider er skuespillerne næsten helt opslugt af mørket, for senere at blive indrammet af blændende lys. I en verden der er fyldt med hvid støj, er effekten både moderne og tidløs, siger Miuccia Prada om Sims sort/hvide kampagnefotos til britisk Vogue.

Relaterede

Det læser andre