Sangerinden Katy Perry var iført smaragdgrønt ved Carole Kings hyldest-show i Hollywood i denne uge.
Sangerinden Katy Perry var iført smaragdgrønt ved Carole Kings hyldest-show i Hollywood i denne uge. Foto: FRED PROUSER

Året 2013 bærer håbets farve, spår Pantone, der just har afsløret hvilken farve der bliver det kommende års store trend-nuance.

Pantone, der som fast tradition giver deres bud på 'årets farve' i december måned, så 2012 igennem de mandarin-farvede 'Tangerine Tango' briller.

Og vil man være med på noderne i 2013, er den funklende, smaragdgrønne juvel-farve - emerald green - åbenbart en sikker investering.

Ifølge The Telegraph, når Pantone-panelet bl.a frem til 'årets farve' ved at granske de forskellige trends og tendenser i tekstilbranchen, underholdningsindustrien og modebranchen (f.eks på Hollywoods røde løbere og til modeshows).

Foto: DOMINIC LIPINSKI

(Foto: Hertuginden af Cambridge funklede i smaragdgrøn kjole i London i sidste uge (vi ved nu hvorfor...))

Den smaragdgrønne farve var da også rigt repræsenteret hos adskillige af de store modehuse, da de løftede sløret for deres S/S 2013 kollektioner. Gucci, Burberry, Kenzo, Zac Posen, m.fl har således alle den funklede nuance på menuen. Og herhjemme har Tabernacle Twins nærmest dedikeret hele deres forårskollektion til den grønne farve.

Foto: GIUSEPPE CACACE


(Foto: Gucci det grønne hjørne ved husetst S/S 2013 show)

I pressemeddelelsen, som Pantone har sendt ud i forbindelse med årets farvevalg, skriver de bl.a, at de tror på, at den smaragdgrønne farve vil gøre sig bemærket igennem hele 2013.

Foto: CARL COURT

(Foto: Burberry S/S 2013)

SMS

Hitter på Facebook