Hvis du tror, du har en vild mobil i dag, så bare vent til starten af næste år - der kommer nemlig til at ske lidt af et spring, når de nyeste topmodeller kommer ud på markedet i løbet af de kommende måneder.

Nu er det ikke fordi, vi skal nørde for meget, sådan teknisk, men det der sker med de bedste mobiler næste år, er at de får noget meget kraftfuld teknik, der kommer til at løfte brugeroplevelsen markant - specielt når det kommer til multimediefunktioner som video og spil.

Lige som i en computer, så er processoren i en mobil også selve fundamentet for, hvordan man oplever mobilens hastighed, når det gælder brugerflade, når man åbner apps og så videre. Jo kraftigere processorkraft, desto mere avanceret teknik kan den håndtere hurtigere.

Spar penge: Find billigt mobilabonnement.

●    Du vil blandt andet kunne streame 4K-video fra mobilen til et 4K-fjernsyn - helt uden problemer.
●    Du vil få en mobil, der kan simulere samme zoom-muligheder som på et rigtigt DSLR-kamera – op til 3 gange optisk zoom til en start.
●    Du vil komme til at se mobiler med 55 megapixelkamera.
●    Du vil få en spiloplevelse, der svarer til den på rigtige spilkonsoller.
●    Når du optager video, kan du optage præcis den lyd du vil, selvom der kommer lyd fra flere kilder - perfekt til koncerter, hvor folk ævler og kævler!
●    Du vil kunne bruge mobilen som de primære computer - dock den i en skærm og du kan arbejde som på en computer.
●    Du får op til 5 gange hurtigere Wi-Fi forbindelse.

Læs mere om alle de nye vilde muligheder, du får med din mobil i 2015 - hvis du altså køber en af de kommende topmodeller