Mylle: Fantastisk nordisk finale venter

Med både Danmark, Sverige, Island og Finland klar til finalen, bliver det den mest spændende grand prix-afslutning i mange år.

Det vurderer grand prix-legenden Jørgen de Mylius, der i aftes LIVE-kommenterede begivenhederne fra Düsseldorf på bt.dk.

- Det er fantastisk, at Danmark er i finalen. Det er en rigtig god sang. Og det er en ørehænger, siger Jørgen de Mylius, som dog også har indvendinger.

- Set i relation til Melodi Grand Prix som helhed er 'A New Tomorrow' en konventionel sang. Man husker den allerede efter første gennemlytning. Der er ingen overraskelser. 'Dansevise' var en svær melodi, som samtidig var en fantastisk ørehænger.  

- Men 'A Friend in London' tabte pusten, da Tim Schou løb ud af catwalken. Det var modigt, men det skal de passe på i finalen, siger den danske grand prix-connaisseur til bt.dk. 

Nu glæder Jørgen de Mylius sig allermest over, at finalen bliver et nordisk brag.

- Vi kommer til at savne Norge. Men det er skønt, at både Sverige, Danmark, Island og Finland er på banen. Det er den mest spændende finale i flere år i det internationale grand prix.

En stor del af bt.dk's brugere var enige i løbet af aftenen. Vi vil have Jørgen de Mylius tilbage som kommentator på DR. Dertil siger Mylle selv:

-  Jeg er selvfølgelig glad for støtten. Men det havde sin tid. Nu er det nye tider, og nye stemmer skal til. Jeg har dækket 24 internationale Melodi Grand Prix - og ja, jeg ville gerne have haft nr. 25. Men det gider jeg ikke være bitter over. Ole Tøpholm er knalddygtig, og gjorde det godt i aften. Det er hans tur nu, siger siger de Mylius.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08