Vinder - Dansk Melodi Grand Prix 2013 i Boxen-Herning. Vinder blev Emmelie de Forest med sangen Only Teardrops
Vinder - Dansk Melodi Grand Prix 2013 i Boxen-Herning. Vinder blev Emmelie de Forest med sangen Only Teardrops Foto: Henning Bagger

Da den 19-årige Emmelie de Forest lørdag aften vandt det danske Melodi Grand prix, var hun i klædt en stor løs kjole og bare tæer. Et look, hun selv havde valgt, fortalte hun efter showet til bt.dk.

- Jeg er den på scenen, som jeg også er i virkeligheden. Jeg var helt mig selv som artist, og jeg har også selv valgt mit tøj og mine smykker, sagde hun og fortalte, hvorfor hun valgte at optræde i bare tæer.

Dansk Melodi Grand Prix 2013


SE VIDEOEN: Emmelie: Nu får min babykanin selskab

- Grunden til jeg synger med bare tæer, er fordi jeg overhovedet ikke kan finde ud af at synge med sko på. Jeg er altid i strømpesokker eller bare tæer på scenen, for så synger jeg bedst. Og i aften var det bare tæer, fordi strømper ikke passede til denne kjole, sagde hun.

Den unge Emmelie de Forest er fra Randers og har den sidste tid arbejdet i en bager for at tjene penge, så hun kan udleve sit musikalske eventyr.
 
SE VIDEOEN: Værterne gik kysseamok

Dansk Melodi Grand Prix 2013

Trods hendes unge alder har hun allerede sunget i flere år. Blandt andet med Steve Camerons gospelkor og med den skotske musiker Fraser Neill, som hun de sidste fire år har turneret med.

SMS

Hitter på Facebook