Så er grillsæsonen i fuld gang – men hvilke pølser skal du vælge, når kullene gløder, og maverne rumler?

Der er masser af pølser at vælge mellem lige fra tynd til tyk, fra ost til chili og fra blød til sprød.

B.T.’s fødevareekspert Michael René, lektor på Professionshøjskolen Metropol har smagstestet i alt 11 grillpølser:

Gøl Frankfurter, Carl Vollstedts Eftf. Mexico Grillpølser, Langelænder Kæmpegriller, Coop Cheese Grill, Steff Houlberg Frankfurter m. paprika og chili, Coop Big Grill grillmedister, Langelænder Grillpølse, Gøl Grilliakis, Irmas hverdag grillpølser, Pølsemesteren Frankfurter, Gøl Chili Griller.

Med Plus får du:

- Test af 11 grillpølser. Hvordan er smagen, konsistensen og duften?

- Guide: Hvilket tilbehør passer de forskellige pølser




Den sikre pølse


- Pølsen er fast, når man skærer i den, og skindet er dejligt sprødt. Den dufter godt og røget, og den er en smule mere krydret end den anden tynde pølse, ’Langelænder Grillpølse’.

Det er en god, dansk pølse, og med denne får man altid et godt måltid. Det er den sikre pølse, alle kan lide – grilloplevelsen, alle kan være med på. Så er man sikker på, at familien ikke kommer op og skændes.

Tilbehør

Traditionel ketchup og sennep samt et godt brød.