Grill-sæsonen er over os, og igen er vi begyndt at bakse rundt med vores Smokey Joes og engangsgrille – oftest med branket og tørt kød som resultat. Men hjælpen er nær. Den Skaldede Kok hjælper dig her med at blive en sand grill-mester.

SMUGKIG I GUIDEN HER

- køb abonnement, hvis du vil læse det hele og mere indhold i PLUS.

http://epaper.infomedia.dk/btp/20120612


Det får du i denne PLUS-pakke:

En 20 siders guide, som du kan læse på skærmen eller hente som pdf-fil, du kan gemme eller printe.

  • Sådan bliver du en grillens herre
  • Grillen
  • Kullet
  • Oksen og grisen
  • Fuglen
  • Fisken
  • Pølsen
  • Kok
  • Grøntsagen
  • Marinaden
  • Rygningen
  • Grillens myter
  • Den Skaldede Koks Grill-CV
  • Grill fun facts fra Den Skaldede Kok
  • Den Skaldede Koks gode tips

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her.

 

 


Det får du i denne PLUS-pakke:

En 20 siders guide, som du kan læse på skærmen eller hente som pdf-fil, du kan gemme eller printe.

  • Sådan bliver du en grillens herre
  • Grillen
  • Kullet
  • Oksen og grisen
  • Fuglen
  • Fisken
  • Pølsen
  • Kok
  • Grøntsagen
  • Marinaden
  • Rygningen
  • Grillens myter
  • Den Skaldede Koks Grill-CV
  • Grill fun facts fra Den Skaldede Kok
  • Den Skaldede Koks gode tips
http://epaper.infomedia.dk/btp/20120611