Grill-sæsonen er over os, og igen er vi begyndt at bakse rundt med vores Smokey Joes og engangsgrille – oftest med branket og tørt kød som resultat. Men hjælpen er nær. Den Skaldede Kok hjælper dig her med at blive en sand grill-mester.
SMUGKIG I GUIDEN HER
- køb abonnement, hvis du vil læse det hele og mere indhold i PLUS.
Det får du i denne PLUS-pakke:
En 20 siders guide, som du kan læse på skærmen eller hente som pdf-fil, du kan gemme eller printe.
- Sådan bliver du en grillens herre
- Grillen
- Kullet
- Oksen og grisen
- Fuglen
- Fisken
- Pølsen
- Kok
- Grøntsagen
- Marinaden
- Rygningen
- Grillens myter
- Den Skaldede Koks Grill-CV
- Grill fun facts fra Den Skaldede Kok
- Den Skaldede Koks gode tips
Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her.
Det får du i denne PLUS-pakke:
En 20 siders guide, som du kan læse på skærmen eller hente som pdf-fil, du kan gemme eller printe.
- Sådan bliver du en grillens herre
- Grillen
- Kullet
- Oksen og grisen
- Fuglen
- Fisken
- Pølsen
- Kok
- Grøntsagen
- Marinaden
- Rygningen
- Grillens myter
- Den Skaldede Koks Grill-CV
- Grill fun facts fra Den Skaldede Kok
- Den Skaldede Koks gode tips