Bortset fra en enkelt i denne uges prøvesmagning af cabernet sauvignon-vine er de alle oversøiske.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Cabernet sauvignon-druen, der dyrkes overalt i den vinproducerende verden, betragtes som kongen af rødvinsdruer. Og kommer vinen fra netop den oversøiske verden, er den især kendetegnet ved at have fået særlig meget solskin.

De mange solskinstimer resulterer i kraftige, saftige og frugtrige vine, ofte med masser af solbærsmag, der passer godt til krydret mad eller til mortensand, som jo serveres i mange danske hjem i morgen.



Andestegen bliver ofte ledsaget af brun sovs samt ribs- eller solbærgele, og retten får et glimrende løft af solmættede cabernet sauvignon-vine, der gerne må være svagt kølige. Husk at disse tætte, unge vine smager bedst, hvis de får luft – gerne i en karaffel.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her


Cabernet sauvignon-druen, der dyrkes overalt i den vinproducerende verden, betragtes som kongen af rødvinsdruer. Og kommer vinen fra netop den oversøiske verden, er den især kendetegnet ved at have fået særlig meget solskin.

De mange solskinstimer resulterer i kraftige, saftige og frugtrige vine, ofte med masser af solbærsmag, der passer godt til krydret mad eller til mortensand, som jo serveres i mange danske hjem i morgen.



Andestegen bliver ofte ledsaget af brun sovs samt ribs- eller solbærgele, og retten får et glimrende løft af solmættede cabernet sauvignon-vine, der gerne må være svagt kølige. Husk at disse tætte, unge vine smager bedst, hvis de får luft – gerne i en karaffel.



Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her