Bag-in-Box vinene er blevet populære i Danmark. Specielt om sommeren er papkartonerne med vin nemme at have med, når man skal ud i det blå og nyde vejret og grille. I denne uge anmelder BT's vinekspert Tim Vollerslev Bag-in-Box vine.

Kvaliteten af såvel indhold som emballage er forbedret væsentligt i de senere år, og det har været med til at øge salget.

Tjek vinens tappedato på kartonen. Vinen kan holde sig frisk uåbnet et års tid, og fire til seks uger efter at man har åbnet kartonen og taget det første glas. Opbevar gerne vinen - også den røde – i køleskabet. Så har man altid et glas kølig vin.

Skal man på skovtur eller lignende, kan vinen holdes kold ved forsigtigt at skære et hul i papkartonens top med en hobbykniv og anbringe et køleelement eller en pose med isklumper direkte ovenpå posen med vinen.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her.


Kvaliteten af såvel indhold som emballage er forbedret væsentligt i de senere år, og det har været med til at øge salget.

Tjek vinens tappedato på kartonen. Vinen kan holde sig frisk uåbnet et års tid, og fire til seks uger efter at man har åbnet kartonen og taget det første glas. Opbevar gerne vinen - også den røde – i køleskabet. Så har man altid et glas kølig vin.

Skal man på skovtur eller lignende, kan vinen holdes kold ved forsigtigt at skære et hul i papkartonens top med en hobbykniv og anbringe et køleelement eller en pose med isklumper direkte ovenpå posen med vinen.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her.