Varmen vil ikke slippe sit tag i Danmark. I weekenden er der lovet over 20 grader, så der er al mulig grund til at forkæle familien med årets (måske) sidste bøffer fra grillen med en god hjemmelavet bearnaise.

Intet slår en perfekt pisket bearnaise til en god bøf, og når temperaturene i weekenden holder sig over 20 grader, er der alt mulig grund til at gå i gang med at lave saucen over alle saucer.

Herover viser FoodTV's tidligere michelinkok Nicolai Tram, hvor nemt det er at tæmme den frygtede sauce og blive husets bearnaisemester.

Og nu der er gang i grillen, hvorfor så ikke gå all-in med årets vinder af Danmarks største kokkekonkurrence ”Sol over Gudhjem” Henrik Jyrk fra Restaurant Kuls version af en perfekt grilloplevelse. Bøffen over alle bøffer. Her er opskriften på en kæmpe T-bone.

Det smager fantastisk, men skal der lidt grøntsager på bordet, så er majs perfekt tilbehør og superlækre lige nu!

Se også: Her er opskriften på Henrik Jyrks lækre grillmarinade.

Se videoen: Tidligere michelinkok omvender kendt ”Go Morgen P3”-vært