Rester er ikke kedelige. De er guld. Det er super nemt at opgradere sine bolognese-rester til et blæret weekendmåltid.

foodtv.dk elsker vi det italienske køkken, og det er vi ikke ene om. I tusindvis af danske hjem står der Spaghetti Bolognese på menuen flere gange om måneden, og derfor ved vi også, at der gemmer sig rester af dejlig hjemmelavet bolognese i tusindvis af frysere.

Men i stedet for at opvarme det til endnu en omgang pasta og Heinz, så har kokken Nicolai Tram en genial idé til, hvordan du får bugt med resterne og samtidig laver et kongemåltid til dine venner eller familie; Ravioli. Se hvordan i videoen i toppen.

Du får opskriften på selve pastadejen lige HER.

Og det er jo weekend, så I skal naturligvis have lidt grønt til. Heldigvis behøver det ikke at tage en evighed, at få en salat på bordet. Tomatsalat kan være klar på 18 sekunder.

Og hvis der er fuld skrald på forkælelse, så er det oplagt at gå i gang med klassikeren Tiramisu.