Kristian Skjød Jensen er sammen med sin tvillingebror Kasper i øjeblikket med i madprogrammet MasterChef. De er til daglig medejere af restauranten Slap Af og restauranten Kød.

Herover kan du se Kristian Skjød Jensens opskrift på skindstegt kulmule:

Hvorfor har I valgt at lave kulmule?
Det er en meget simpel hverdagsret, som man bare tricker en lille smule op. Man kan lave den hurtigt og bruge basale råvarer til at lave noget meget lækkert.

Hvor tit laver I mad?
Vi laver mad hver dag. Vi går rigtig meget op i at invitere gæster på mad, og vi laver ret meget mad sammen. Vi er ret gode til at mødes og spare med hinanden, så det kan hurtigt blive nørdet. Mange af vores telefonsamtaler handler om mad. Hvad vi har spist, en opskrift vi har set eller et nyt madprogram i fjernsynet.

Hvem har lært jer at lave mad?
Vores mor. Hun gik meget op i at få os til at hjælpe, da vi var små, og man kunne aldrig rigtigt springe over. I dag ringer hun tit og spørger os om hjælp, så rollerne er byttet om med årene.

Hvad skulle jeres sidste måltid være?
En hel hummer bare med smør. Helt simpelt. Vi går meget op i fisk, for hvis man nørder nok ned i det, er fisk lidt sjovere at lave, fordi der er noget kogekunst i det.

Læs mere om det madglade tvillingepar og få hele opskriften i BT Søndag.