____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Thomas Farsinsen er indehaver af madbloggen 'MadFar'. Han arbejder til dagligt i en tøjbutik, men blogger i fritiden om god og sund hverdagsmad og er i øjeblikket ved at skrive en kogebog.

I tv-klippet giver han dig gode råd til lækker hverdagsmad og fortæller, hvad du bør eje i dit køkken.

Er du interesseret i 'Madfars' bedste opskrift: Frikadeller med kantareller, rosin-blomkål og bagt hokkaido, så se mere her.

4 skarpe til 'Madfar'

Hvor tit laver du mad?
Så ofte det kan lade sig gøre. Det er lidt udfordrende, fordi jeg arbejder i butik, hvor jeg først har fri 17.30. Så det bliver typisk til tre-fire gange om ugen. Jeg går meget op i, at mad skal være hjemmelavet, og at råvarernes kvalitet skal være gode og gerne økologiske. Derudover skal maden kunne tilberedes i en travl hverdag med arbejde og børn.

Hvem har lært dig at lave mad?
Min mormor og Jamie Oliver. Som barn var jeg meget hos min mormor og morfar. Både grisen og grøntsagerne var lige ude i baghaven, så alle de gammeldags retter har jeg lært at lave af min mormor. Da Jamie Oliver og Claus Meyer så tonede frem på skærmen, hentede jeg også meget inspiration fra dem.

Hvad skulle dit sidste måltid være?
Det kommer an på, hvilken årstid, vi er i. Men en grillet flæskesteg med garniture afhængig af årstiden vinder altid.

Hvorfor har du valgt at lave frikadeller?
Vi laver alle sammen frikadeller. Spørgsmålet er så, hvordan man kan gøre dem spændende, og det kan man jo gøre på tusind måder. Man kan lave dem lidt mere flabet med flere krydderurter eller som her servere dem med dampet blomkål og bagt hokkaido, som det jo er sæson for lige nu.