Så er det tid til karrysild, æbleflæsk og gløgg.

Og hvis du enten skal holde julefrokost eller sørge for maden juleaften, så er der her hjælp at hente.

I denne pdf får du en samling af opskrifter på 23 sider - lige til at downloade og printe.

Med B.T. Plus får du opskrifter på:
Fisk
- Gravad sild
- Letsaltede sild i olie
- Karrysild
- Karrysild med æble-jordskok-kompot
- Ovnsyltede sild med peberrodsremoulade
- Sildesalat som i gamle dage
- Sildesalat, russisk
- Sprøde sild med sennepscreme
- Stegte sild i lage
- Stegte sild i eddike med kapers og syltede rødløg
- Stegte sild med chili og fennikel
- Smørstegt rødspætte med hjemmelavet remoulade

Kød
- Frikadeller
- Flæskesteg med svesker og æbler
- Lammerullepølse
- Leverpostej
- Ovnbagt roastbeef af tyndsteg med 'syltede' bløde løg
- Sylte af gris
- Sylte af kalv med rødbede, jordskokker og grønkål
- Sprødstegt, letsaltet flæsk med selleri-æblesalat
- Æbleflæsk med to slags flæsk

Varme drikke
- Julerødvin
- Supergløgg

B.T. Plus kan også tilbyde følgende artikler:
- Stor test af juleøl
- Sød vin i en mørk tid

Med et abonnement på B.T. Plus får du adgang til  alle vores test af fødevarer og elektronik, rejseguides og vinanmeldelser for kun 29 kroner om måneden.