____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Så er det tid til karrysild, æbleflæsk og gløgg.

Og hvis du enten skal holde julefrokost eller sørge for maden juleaften, så er der her hjælp at hente.

I denne pdf får du en samling af opskrifter på 23 sider - lige til at downloade og printe.

Med B.T. Plus får du opskrifter på:
Fisk
- Gravad sild
- Letsaltede sild i olie
- Karrysild
- Karrysild med æble-jordskok-kompot
- Ovnsyltede sild med peberrodsremoulade
- Sildesalat som i gamle dage
- Sildesalat, russisk
- Sprøde sild med sennepscreme
- Stegte sild i lage
- Stegte sild i eddike med kapers og syltede rødløg
- Stegte sild med chili og fennikel
- Smørstegt rødspætte med hjemmelavet remoulade

Kød
- Frikadeller
- Flæskesteg med svesker og æbler
- Lammerullepølse
- Leverpostej
- Ovnbagt roastbeef af tyndsteg med 'syltede' bløde løg
- Sylte af gris
- Sylte af kalv med rødbede, jordskokker og grønkål
- Sprødstegt, letsaltet flæsk med selleri-æblesalat
- Æbleflæsk med to slags flæsk

Varme drikke
- Julerødvin
- Supergløgg

B.T. Plus kan også tilbyde følgende artikler:
- Stor test af juleøl
- Sød vin i en mørk tid

Med et abonnement på B.T. Plus får du adgang til  for kun 29 kroner om måneden.

Så er det tid til karrysild, æbleflæsk og gløgg.

Og hvis du enten skal holde julefrokost eller sørge for maden juleaften, så er der her hjælp at hente.

I denne pdf får du en samling af opskrifter på 23 sider - lige til at downloade og printe.Se en version af pdf'en her - klik for stor at se den i stor størrelse.