Fryser du?

På Facebook ser det ud til at hele verden ligger på en strand i Asien og soler sig lige nu. Bare ikke lige os. Men - der er lys og varme forude. Foråret ligger på lur og sparkes ifølge kalenderen officielt i gang den 1. marts.

Uanset om vejrguderne er med på den eller ej, så er det tid til at komme i køkkenet og få lidt farve i gryderne og krydderi i kinderne. I den nærmeste tid bugner butikkerne af nye friske grønsager. Det er slut med sløv hyggemad, for hvem vil ikke se sprød ud, når foråret rigtigt brager løs? Nu ruller det, og du kan sagtens rulle med.

Friske forårsruller

Friske forårsruller
Friske forårsruller
Vis mere

Har du så travlt, at du ikke kan nå at lave mad, så tager du fejl.

Se opskriften: Piv-friske forårsruller er en af vores absolut hurtigste og skarpeste opskrifter

Hverdagsmad gennem århundrede i Asien og nu også i dit køkken. Rispapiret holder på alt det grønne og er fuld af de vitaminer, der får dig over målstregen til årets første forårsweekend. Og så kan du næsten ikke være sundere og spise totalt lækkert samtidigt. Lad alle rulle deres egne ruller ved bordet med personlige favoritter fra det grønne køkken. Nemt for dig, lækkert for gæsterne og godt og grønt for hele banden.

Sprøde forårsruller


Hvis vinteren suger alle dine vitaminer, er det nemt at falde i den gyldne brønd. Det må man altså godt, hvis man gør det selv og gør det ordentligt.

Se opskriften: Sprød gylden skorpe og det blødeste spirende fyld af alt det gode, foråret smider i favnen på dig

Det knaser – på den sunde måde. Det tror vi nok, at du og din familie har fortjent, mens I venter på at solen for alvor tager fat.

Grib rullen og dyp!

Forårstorsk

Forårstorsk
Forårstorsk
Vis mere

Den ultimative vinterbader, den fine danske torsk, er totalt på toppen og på fiskehandlerens disk lige nu.

Nytårsstormen har for længst lagt sig, og fisken vil fanges lige nu. Kan du ikke lide fisk? Det er okay, for den her forårstorsk er helt sikkert en undtagelse, og fortjener en tur på tallerkenen.

Se opskriften: Lækker forårstorsk

Den her torsk slår din mormors med flere længder og kunne meget vel blive en af dine forårssignaturretter.