Efterårsferien er lig lidt mere tid, og markant koldere vejr, så Foodtv har lavet en guide til, hvordan du kan få pulled pork på bordet, uden af at du skal svede over en grill i mindst 12 timer

Pulled Pork blev med et slag en nydansk klassiker, da to brødre lavede retten på en anden tv-kanal. Siden da er det blomstret op med Pulled Pork produkter, og man kan påstå, at den trevlede grisse-tendens toppede da der ligefrem opstod chips med Pulled Pork smag.

I den originale version tager det timer og atter timer, at få den super velsmagende men også billige ret på bordet. Og så kræver den det helt store kørekort i havegrill. Heldigvis har Nicolai Tram fra Foodtv.dk en langt nemmere metode til at lave Pulled Pork, der kun er lidt snyd.

Hvis efterårsferien er lig med fri for hele familien og der måske ligefrem kommer gæster til middag, er en hel oksesteg en oplagt luksus. Men det kan være angstprovokerende at kaste sig over, for hvordan er det nu lige man gør den klar, steger den perfekt og skærer den ud, så den ikke bliver sej. Det er den heldigvis også råd for:

Her kan du både se, hvordan du klargører en steg til ovnen og hvordan du tilbederer en steg helt perfekt.

Her kan du også lære, hvordan du skærer du stegen ud til gæsterne, uden at den bliver sej.

Og når du nu har ofret tid og penge, på at lave den helt perfekte og møre steg til dine gæster, så er der kun en sauce der dur. Bearnaise. En frygtet klassiker, som det kræver mod at gå i gang med, men ih hvor kan det betale sig. En hjemmelavet bearnaise vil altid være klasser bedre end en købt. Heldigvis er der også en nem guide til saucen over alle saucer.